Het 2enjoy full-flanel cervicale tractie nekkussen geeft een zachte, aanpasbare tractie (tot 30kg) en kan voor acute en chronische nekklachten verzachtend werken.

Het 2enjoy opblaasbare cervicale nekkussen werd ontwikkeld zowel ter preventie als ter behandeling van cervicale en vertebrale aandoeningen. De aanpasbaarheid van het 2enjoy nekkussen zorgt voor een diepe nekspierontspanning, drukvermindering, het helpt tegen spierspasmen, stress en druk in de nek, schouders, hoofd en in de cervicaal vertebrale omgeving. Doorgaans voelt u het resultaat in enkele minuten.

Het werkt ondersteunend bij de behandeling van nekklachten.

Het verbetert de bloeddoorstroming naar nek en hersenen en het vermindert een groot aantal symptomen veroorzaakt door cervicale aandoeningen.

Het biedt een curatief effect bij cervicale ingrepen, protrusie van de intervertebrale schijf (bulging/uitpuilen tussenwervelschijf), stenose van het spinaal kanaal, verwonding door hypertentie of verkeerde beweging, evenals hemiparesis (éénzijdige spierzwakte) als gevolg van cervicaal vertebrale pathologie.

Het kussen is anatomisch gemaakt in een materiaal met zachte structuur.

Dit nektractie kussen geeft een comfortabel gevoel en werkt snel en effectief zonder bijwerkingen bij juist gebruik zoals verder omschreven.

Wanneer alle lucht uit het kussen is, neemt het nog weinig ruimte in om op te bergen of mee te nemen.

Momenteel worden 2 masterproeven gemaakt onder leiding van Prof. Dr. B. Cagnie van UGent. Er wordt een vergelijkende studie gemaakt tussen de gekende vaste nekkragen en deze nektractiekussens.